Політика конфіденційності

Дата набрання чинності: 18 січня 2019 року


Цзинань Яскраві машини CO ("ми", "ми" або "наш") управляє веб-сайтом uk.cnfeedextruder.com (надалі "Служба").

Ця сторінка інформує вас про нашу політику щодо збору, використання та розкриття персональних даних, коли ви користуєтесь нашою Послугою, та вибору, який ви пов’язали з цими даними.

Ми використовуємо ваші дані для надання та вдосконалення Послуги. Користуючись Послугою, ви погоджуєтесь на збір та використання інформації відповідно до цієї політики. Якщо інше не визначено в цій Політиці конфіденційності, терміни, що використовуються в цій Політиці конфіденційності, мають ті самі значення, що і в наших Положеннях та умовах, доступних з uk.cnfeedextruder.com

Визначення

  • Обслуговування

    Служба - це веб-сайт uk.cnfeedextruder.com, керований Цзинань Яскраві машини CO

  • Особисті дані

    Персональні дані означають дані про живу особу, яких можна ідентифікувати на основі цих даних (або з тієї та іншої інформації, яка є у нас у власності або може потрапити у нас).

  • Дані про використання

    Дані про використання - це дані, що збираються автоматично або за допомогою Служби, або від самої інфраструктури Служби (наприклад, тривалість відвідування сторінки).

  • Печиво

    Файли cookie - це невеликі файли, що зберігаються на вашому пристрої (комп’ютері чи мобільному пристрої).

  • Контролер даних

    Контролер даних означає фізичну або юридичну особу, яка (або сама, або спільно, або спільно з іншими особами) визначає цілі, для яких і яким чином будь-яка особиста інформація обробляється або повинна оброблятися.

    Для цілей цієї Політики конфіденційності ми є Контролером даних ваших Персональних даних.

  • Обробники даних (або постачальники послуг)

    Обробник даних (або Постачальник послуг) означає будь-яку фізичну або юридичну особу, яка обробляє дані від імені Контролера даних.

    Ми можемо використовувати послуги різних Постачальників послуг, щоб ефективніше обробляти Ваші дані.

  • Суб'єкт даних (або користувач)

    Суб'єкт даних - це будь-яка жива особа, яка користується нашим Сервісом і є суб'єктом Персональних даних.

Збір та використання інформації

Ми збираємо кілька різних типів інформації для різних цілей, щоб забезпечити та покращити нашу Службу для вас.

Типи зібраних даних

Особисті дані

Під час використання нашого Сервісу ми можемо попросити вас надати нам певну особисту інформацію, яка може бути використана для зв’язку з вами або ідентифікації («Особисті дані»). Інформація, що ідентифікує особу, може включати, але не обмежується:

  • Електронна адреса

  • Файли cookie та дані про використання

Ми можемо використовувати ваші Персональні дані для зв’язку з вами з інформаційними бюлетенями, маркетинговими або рекламними матеріалами та іншою інформацією, яка може вас зацікавити. Ви можете відмовитися від отримання будь-якого або всіх цих повідомлень від нас, зв’язавшись з нами.

Дані про використання

Ми також можемо збирати інформацію про спосіб доступу та використання Служби ("Дані про використання"). Ці Дані про використання можуть включати таку інформацію, як адреса Інтернет-протоколу вашого комп'ютера (наприклад, IP-адреса), тип браузера, версія браузера, сторінки нашої Служби, які ви відвідуєте, час і дата вашого відвідування, час, витрачений на них сторінки, унікальні ідентифікатори пристроїв та інші діагностичні дані.

Дані відстеження та файлів cookie

Ми використовуємо файли cookie та подібні технології відстеження для відстеження активності на нашому Сервісі, і ми зберігаємо певну інформацію.

Файли cookie - це файли з невеликою кількістю даних, які можуть містити анонімний унікальний ідентифікатор. Файли cookie надсилаються у ваш браузер з веб-сайту та зберігаються на вашому пристрої. Інші технології відстеження також використовуються, такі як маяки, теги та сценарії для збору та відстеження інформації та вдосконалення та аналізу нашої Служби.

Ви можете доручити своєму браузеру відмовитись у використанні всіх файлів cookie або вказати, коли файл cookie надсилається. Однак, якщо ви не приймаєте файли cookie, ви не зможете використовувати деякі частини нашої Послуги.

Приклади файлів cookie, які ми використовуємо:

  • Файли cookie. Для роботи нашої Служби ми використовуємо сесійні файли cookie.

  • Налаштування Cookies. Ми використовуємо преференційні файли cookie, щоб запам’ятати ваші уподобання та різні налаштування.

  • Файли cookie безпеки. В цілях безпеки ми використовуємо файли cookie безпеки.

Використання даних

Цзинань Яскраві машини CO використовує зібрані дані для різних цілей:

  • Надання та обслуговування нашої Послуги

  • Повідомляти вас про зміни в нашій Службі

  • Щоб дозволити вам брати участь в інтерактивних функціях нашого Сервісу, коли ви вирішите це зробити

  • Забезпечити підтримку клієнтів

  • Збирати аналіз або цінну інформацію, щоб ми могли вдосконалити нашу Службу

  • Для моніторингу використання нашої Послуги

  • Для виявлення, запобігання та вирішення технічних проблем

  • Надавати вам новини, спеціальні пропозиції та загальну інформацію про інші товари, послуги та події, які ми пропонуємо, подібні до тих, які ви вже придбали або запитували, якщо ви не вирішили не отримувати таку інформацію

Правова основа для обробки персональних даних відповідно до Загального регламенту про захист даних (GDPR)

Якщо ви з Європейського економічного простору (ЄЕЗ), Цзинань Яскраві машини CO правова основа збору та використання персональних даних, описаних у цій Політиці конфіденційності, залежить від Персональних даних, які ми збираємо, та конкретного контексту, в якому ми їх збираємо.

Цзинань Яскраві машини CO може обробляти ваші Персональні дані, оскільки:

  • Нам потрібно виконати з вами контракт

  • Ви дали нам на це дозвіл

  • Обробка відповідає нашим законним інтересам, і це не перекривається вашими правами

  • Для дотримання закону

Зберігання даних

Цзинань Яскраві машини CO зберігатиме ваші Персональні дані лише стільки, скільки це необхідно для цілей, визначених у цій Політиці конфіденційності. Ми будемо зберігати та використовувати Ваші Персональні дані в обсязі, необхідному для дотримання наших юридичних зобов’язань (наприклад, якщо ми зобов’язані зберігати Ваші дані для відповідності чинному законодавству), вирішувати суперечки та застосовувати наші юридичні угоди та політику.

Цзинань Яскраві машини CO також зберігатиме дані про використання для внутрішнього аналізу. Дані про використання, як правило, зберігаються протягом коротшого періоду часу, за винятком випадків, коли ці дані використовуються для посилення безпеки або поліпшення функціональності нашої Служби, або ми юридично зобов'язані зберігати ці дані протягом більш тривалого періоду.

Передача даних

Ваша інформація, включаючи Персональні дані, може бути передана - і зберігатися на - комп’ютерах, розташованих за межами вашої держави, провінції, країни чи іншої державної юрисдикції, де закони про захист даних можуть відрізнятися від законів вашої юрисдикції.

Якщо ви знаходитесь за межами Китаю і вирішили надати нам інформацію, зауважте, що ми передаємо дані, включаючи особисті дані, до Китаю та обробляємо їх там.

Ваша згода на цю Політику конфіденційності з подальшим наданням такої інформації означає вашу згоду на цю передачу.

Цзинань Яскраві машини CO вживатиме всіх розумно необхідних кроків, щоб забезпечити безпечну обробку ваших даних і відповідно до цієї Політики конфіденційності, і жодна передача ваших Персональних даних не відбуватиметься в організацію чи країну, якщо не буде передбачено належного контролю, включаючи безпеку ваші дані та іншу особисту інформацію.

Розкриття даних

Ділова операція

Якщо Цзинань Яскраві машини CO бере участь у злитті, придбанні або продажу активів, ваші Персональні дані можуть бути передані. Ми надішлемо повідомлення до того, як Ваші Персональні дані будуть передані та стануть предметом іншої Політики конфіденційності.

Розкриття інформації для правоохоронних органів

За певних обставин Цзинань Яскраві машини CO може вимагати розкрити ваші Персональні дані, якщо це вимагається законодавством або у відповідь на дійсні запити державних органів (наприклад, суду чи державного органу).

Правові вимоги

Цзинань Яскраві машини CO може розкривати ваші Персональні дані добросовісно переконуючись, що такі дії необхідні для:

  • Дотримуватись юридичного обов’язку

  • Для захисту та захисту прав або власності Цзинань Яскраві машини CO

  • Щоб запобігти або розслідувати можливі протиправні дії у зв'язку з Послугою

  • Для захисту особистої безпеки користувачів Служби або громадськості

  • Для захисту від юридичної відповідальності

Безпека даних

Безпека ваших даних важлива для нас, але пам’ятайте, що жоден спосіб передачі даних через Інтернет та спосіб електронного зберігання не є на 100% безпечними. Хоча ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту ваших Персональних даних, ми не можемо гарантувати їх абсолютну безпеку.

Наша політика щодо сигналів "Не відстежувати" згідно із Законом Каліфорнії про захист в Інтернеті (CalOPPA)

Ми не підтримуємо Do Not Track ("DNT"). Не відстежувати - це параметр, який ви можете встановити у своєму веб-браузері, щоб повідомляти веб-сайти про те, що ви не хочете, щоб їх відстежували.

Ви можете ввімкнути або вимкнути функцію "Не відстежувати", перейшовши на сторінку "Налаштування" або "Налаштування" у своєму веб-браузері.

Ваші права на захист даних відповідно до Загального регламенту про захист даних (GDPR)

Якщо ви є резидентом Європейського економічного простору (ЄЕЗ), ви маєте певні права на захист даних. Цзинань Яскраві машини CO має на меті вжити розумних заходів, щоб дозволити вам виправити, змінити або обмежити використання ваших Персональних даних.

Якщо ви хочете бути проінформованими про те, які особисті дані ми зберігаємо про вас, і якщо ви хочете, щоб їх видалити з наших систем, будь ласка, зв'яжіться з нами.

За певних обставин ви маєте такі права на захист даних:

  • Право на доступ або інформацію, яку ми маємо про вас. Коли це можливо, ви можете отримати доступ до своїх персональних даних або вимагати їх видалення безпосередньо в розділі налаштувань вашого облікового запису. Якщо ви не можете виконати ці дії самостійно, зв’яжіться з нами, щоб допомогти вам.

  • Право на виправлення. Ви маєте право на виправлення вашої інформації, якщо ця інформація є неточною або неповною.

  • Право на заперечення. Ви маєте право заперечити проти нашої обробки Ваших Персональних даних.

  • Право обмеження. Ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили обробку ваших персональних даних.

  • Право на перенесення даних. Ви маєте право отримати копію інформації, яку ми маємо про вас, у структурованому, машиночитаному та загальновживаному форматі.

  • Право відкликати згоду. Ви також маєте право відкликати свою згоду в будь-який час, коли Цзинань Яскраві машини CO покладався на вашу згоду на обробку вашої особистої інформації.

Зверніть увагу, що ми можемо попросити вас підтвердити вашу особу, перш ніж відповідати на такі запити.

Ви маєте право скаржитися в Орган захисту даних щодо нашого збору та використання Ваших Персональних даних. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв’яжіться з місцевим органом із захисту даних у Європейському економічному просторі (ЄЕЗ).

Постачальники послуг

Ми можемо наймати сторонні компанії та приватні особи для сприяння нашій Послузі ("Постачальники послуг"), надання Служби від нашого імені, надання послуг, пов'язаних із Сервісом, або надання допомоги в аналізі використання нашої Служби.

Ці треті сторони мають доступ до ваших Персональних даних лише для виконання цих завдань від нашого імені та зобов’язані не розголошувати та не використовувати їх для будь-яких інших цілей.

Аналітика

Ми можемо використовувати сторонніх Постачальників послуг для моніторингу та аналізу використання нашої Послуги.

  • Google Analytics

    Google Analytics - це служба веб-аналітики, пропонована Google, яка відстежує та звітує про відвідуваність веб-сайтів. Google використовує зібрані дані для відстеження та моніторингу використання нашої Служби. Ці дані передаються іншим службам Google. Google може використовувати зібрані дані для контекстуалізації та персоналізації реклами власної рекламної мережі.

    Ви можете відмовитись від того, щоб зробити свою діяльність у Службі доступною для Google Analytics, встановивши надбудову для відмови від Google Analytics. Додаток заважає JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js та dc.js) обмінюватися з Google Analytics інформацією про активність відвідувань.

    Щоб отримати докладнішу інформацію про практику конфіденційності Google, відвідайте веб-сторінку Google Privacy and Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=uk

Поведінковий ремаркетинг

Цзинань Яскраві машини CO використовує послуги ремаркетингу для реклами на сторонніх веб-сайтах вам після того, як ви відвідали нашу Службу. Ми та наші сторонні постачальники використовуємо файли cookie для інформування, оптимізації та розміщення оголошень на основі ваших минулих відвідувань нашої Служби.

  • Google Ads (AdWords)

    Послугу ремаркетингу Google Ads (AdWords) надає Google Inc.

    Ви можете відмовитися від Google Analytics для медійної реклами та налаштувати рекламу в Медійній мережі Google, відвідавши сторінку налаштувань Google Ads: http://www.google.com/settings/ads

    Google також рекомендує встановити для веб-браузера надбудову браузера для відмови від Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout . Додаток браузера для відмови від Google Analytics надає відвідувачам можливість запобігти збору та використанню їх даних Google Analytics.

    Щоб отримати докладнішу інформацію про практику конфіденційності Google, відвідайте веб-сторінку Google Privacy and Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=uk

Посилання на інші сайти

Наша Служба може містити посилання на інші веб-сайти, якими ми не управляємо. Якщо ви натиснете посилання третьої сторони, ви перейдете на сайт цієї третьої сторони. Ми настійно рекомендуємо переглянути політику конфіденційності кожного веб-сайту, який ви відвідуєте.

Ми не контролюємо і не несемо відповідальності за вміст, політику конфіденційності або практику будь-яких сторонніх сайтів або послуг.

Конфіденційність дітей

Наша Служба не звертається до осіб віком до 18 років ("Діти").

Ми свідомо не збираємо інформацію, що посвідчує особу, у віці до 18 років. Якщо ви є батьком або опікуном і знаєте, що ваша дитина надала нам персональні дані, зв’яжіться з нами. Якщо нам стане відомо, що ми збирали Персональні дані від дітей без перевірки згоди батьків, ми вживаємо заходів для видалення цієї інформації з наших серверів.

Зміни до цієї Політики конфіденційності

Час від часу ми можемо використовувати нашу Політику конфіденційності. Ми повідомимо вас про будь-які зміни, опублікувавши нову Політику конфіденційності на цій сторінці.

Ми повідомлятимемо вас електронною поштою та / або помітним повідомленням на нашому Сервісі до того, як зміни набудуть чинності та "дати набуття чинності" у верхній частині цієї Політики конфіденційності.

Вам рекомендується періодично переглядати цю Політику конфіденційності щодо будь-яких змін. Зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності, коли вони розміщуються на цій сторінці.

Зв'яжіться з нами

Якщо у вас виникли запитання щодо цієї Політики конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами:

  • Електронною поштою: director@brtbrightmachine.com